Induló osztályok

 2018/2019-es tanév

Tervezett osztályok és osztályfőnökök

1.a (angol) Jakab Anita
1.b (angol) Szegvári Zsuzsanna
1.c (német nemzetiségi) Csúcs Zsuzsanna

Leendő osztályfőnökök bemutatkozó gondolatai

1.a – Jakab Anita

„Hivatásomat életem fontos részének tartom. A gyerekek tanítását kihívásnak, nevelésüket életcélomnak tekintem. Munkám során meghatározó az empátia, az érzelmek hiteles közvetítése, a mindig megújulásra való képesség, a játékosság, a humor. A kisgyerekek világa teljes, titkuk a boldogság. Nekünk, felnőtteknek felelősségteljesen, értékek hozzáadásával óvni kell ezt a kincset. Kibontakoztatásuk fontos eszköze a sport, a művészetek, a számok birodalma, a környezeti nevelés. Mindez egy biztonságos iskolai környezetben történhet, nyugodt légkörben. Erre törekszem, és ezt közvetítem teljes hitemmel.”

1.b – Szegvári Zsuzsanna

„Az eddig eltelt időben minden tanítási napon arra törekedtem, hogy valami újat, érdekeset, személyre szólót adhassak tanítványaimnak. Célom, hogy minden kisgyerek úgy érezze, izgalmas, örömteli és hasznos időt töltünk együtt. Fontosnak tartom, hogy mindhárom félnek: gyermeknek, szülőnek, tanítónak közös célja legyen. Feladatom, hogy tanítványaim minél több sikerélményhez és tudáshoz jussanak egy biztonságot, nyugodt, derűs légkört adó intézményben, ahol tanítványaink sokoldalúan képzett, a világ dolgai iránt érdeklődő fiatalokká válnak.”

1.c – Csúcs Zsuzsanna

„Az iskolába lépő gyermek még csak óvodás. Ahhoz, hogy igazán iskolássá váljon és szívesen tanuljon, érzelmi biztonságra, sok dicséretre, türelemre van szüksége. Arra törekszem, hogy mindezeket a feltételeket megteremtsem a gyerekek számára, hogy a tudást játékosan és élvezettel szívhassák magukba. Hiszem, hogy egy szeretetteljes légkörben a tanulás hatékonyabb és eredményesebb.

Iskolánkat bemutató szórólap a képre kattintva tölthető le:

Újbudai Teleki Blanka Általános Iskola bemutatkozó szórólapja.