Információk a 2018/19-es tanévről

Tankönyvek, taneszközök

Taneszközök listája,  kötelező, ajánlott olvasmányok 2018/19.

Kedves Szülők!
Örömmel értesítjük Önöket, hogy az alábbi listán szereplő tankönyveket, munkafüzeteket a tanulók ingyen kapják a 2018/19-es tanévben.  Tankönyvlista 2018/19.

3-8. évfolyamon a tankönyveket könyvtári tartós tankönyvként kapják a tanulók. (Ez azt jelenti, hogy nem írhatnak bele a tankönyvekbe, és év végén kifogástalan állapotban le kell adni.)

Aki szeretné, hogy gyermekének saját tankönyve legyen, beszerezheti a Könyvtárellátó boltjában (KÓDEX Tankönyvcentrum V. kerület Honvéd utca 5.) vagy webshop.kello.hu webáruházban.

Étkezés

Azok a leendő elsős szülők, akik a csoportos beszedési megbízást választották az étkezés befizetéséhez, kérjük ügyeleti napokon (8-13 óráig) a portán vegyék át a banki meghatalmazáshoz szükséges iratot.
Ennek hiányában a csoportos beszedés nem teljesíthető, s befizetetlen marad gyermeke szeptemberi étkezése.

VÁLTOZÁS!

Akik csekken fizetik az étkezést, a szeptemberre szóló étkezési csekkeket már augusztus 16-tól át lehet venni a portán  7.30-16.30-ig.

Kérjük a befizetési bizonylatot az első tanítási napon hozzák magukkal a gyerekek, vagy küldjék el email-ben az etkezes@teleki-xi-bp.sulinet.hu címre Szirtesné Egri Évának!

Önkormányzati étkeztetés támogatás

Akinek jövedelme alapján indokolt ez a támogatási forma, kérjük legkésőbb szeptember 15-ig a földszinti titkárságon adja le a kitöltött nyomtatványt (Kérelem a gyermekétkeztetés díjának a megállapításához) az összes szükséges melléklettel együtt .

Tájékoztató és az igénylőlap letölthető:

Tájékoztató és igénylőlap önkormányzati étkezési támogatáshoz

Tanévnyitó ünnepély

A 2018/2019-es tanév tanévnyitó ünnepélyét 2018. szeptember 2-án, vasárnap 17 órától tartjuk.